Benify

BenifyDeals privat

BenifyDeals privat ger privatpersoner tillgång till hundratals erbjudanden och rabatter. Bland våra leverantörer finns flera av landets största och mest välkända konsumentföretag och lokala verksamheter.

Endast 10 kr
Se erbjudanden

BenifyDeals privat

BenifyDeals privat är en onlinebaserad tjänst där du kan spara tusentals kronor genom att utnyttja våra erbjudanden och rabatter. Du kan också ladda ner appen ”Benify Sweden” för att få tillgång till alla rabatter i din smartphone. De flesta rabatterna är online men vissa gäller också i fysiska butiker. För att kunna ta del av rabatterna i fysiska butiker behöver du logga in i appen och visa upp det digitala BenifyDeals privat kortet tillsammans med en giltig legitimation när du handlar i butiken. Du kan också logga in i portalen och skriva ut BenifyDeals privat som fungerar som validering.

Observera att BenifyDeals privat endast är till för privatpersoner och att tjänsten kostar 10 kr.

SÅ HÄR BESTÄLLER DU BenifyDeals privat

– Fyll i dina personuppgifter under knappen “Beställ BenifyDeals privat”

– Din beställning skickas till oss och du kommer få ett aktiveringsmail med dina inloggningsuppgifter så fort vi mottagit din inbetalning.

BenifyDeals privat administreras och drivs av Benify AB. Våra rabatter och erbjudanden finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

FRÅGOR KRING DIN BESTÄLLNING?

Kontakta oss på Benify:

kontakt@benify.com

08-210 200

11%
Euroflorist

Skicka blommor vart som helst – när som helst. Få 11% på allt från Europas största blomsterförmedling.

Om Erbjudandet

Nu kan du skicka blommor till dem du älskar till ett förmånligt pris. Det spelar ingen roll om det är blommor som ska till andra sidan staden, landet eller någon annanstans i världen. Med BenifyDeals privat får du 11% rabatt på allt du köper hos Euroflorist. Visa din uppskattning eller omtanke – med en vacker bukett från Euroflorist.

Om Euroflorist

Sedan starten 1982 har Euroflorist förmedlat hälsningar med hjälp av blommor. Tillsammans med sina florister gör Euroflorist det enkelt och säkert att glädja och uppmärksamma vänner, familj, partners och kollegor. Idag har Euroflorist Europas största nätverk av professionella florister och verksamhet i 12 länder med kontor i Sverige, Holland, England, Tyskland och Frankrike.

15%
IDUN Minerals

Upptäck 15% rabatt hos den svenska makeupserien som specialiserat sig på högrenade mineraler.

Om Erbjudandet

Få en vacker hy genom rena ingredienser. IDUN Minerals erbjuder högkvalitativt smink som består av högrenade mineraler. Sminkserien passar för alla hudtyper – från fet och torr till känslig hy. Nu får du som har BenifyDeals privat 15% rabatt på alla produkter.

Om IDUN Minerals

IDUN Minerals är en svensk makeupserie som består till 100% av högrenade mineraler. Detta innebär att man enbart använder sig av renade mineraler för att skapa produkter som ger full täckning och samtidigt vårdar och skyddar huden. IDUN Minerals produkter har utvecklats i nära samarbete med svensk forskning och hudexpertis.


Martin & Servera Restaurangbutiker

Upptäck en värld dit endast proffsen normalt får komma.
Nu har du chansen att handla där kockarna handlar.

Om erbjudandet

Vill du få chansen att botanisera bland proffsens hyllor och känna dig som en riktig storkock? Vill du handla den maten som de riktiga kockarna handlar? Nu har du chansen. Tack vare BenifyDeals privat kan du handla direkt i Martin & Serveras restaurangbutiker och välja mellan ett brett sortiment med mängder av valmöjligheter.

Om Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang-och storköksspecialist och har produkter och lösningar för både restauranger, bagerier men även skolmatsalar. Du hittar allt från färskvaror och drycker till restaurangutrustning och utbildningar hos Martin & Servera.


10 %
VetZoo

Hos VetZoo hittar du allt för ditt husdjur och får 10% rabatt på allt du köper. Handla för över 500 kr – och få fri frakt.

Om erbjudandet

VetZoo har för allt för din bästa vän – oavsett om det är en hund, katt, kanin, gnagare eller något annat djur. Hos VetZoo hittar du allt för ditt husdjur, t.o.m. veterinärfoder för 10% rabatt. Det gäller även redan prissänkta varor. Fri frakt över 500 kr och vi bjuder alltid på gratis bajspåsar när våra kunder beställer hundfoder.

Om VetZoo

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, med över 100 000 nöjda kunder. På VetZoo hittar du ett brett sortiment av allt från hund-och kattfoder till pälsverktyg och rengöring..


10 %
FirstVet

Firstvet är Sveriges enda digitala veterinärklinik som erbjuder veterinärbesök i din mobil, dator eller surfplatta. Du får 10% rabatt på ett videomöte med en veterinär.

Om erbjudandet

Är du orolig för ditt djur eller behöver råd? Nu behöver du inte längre åka till veterinären. FirstVet erbjuder videomöten med legitimerad och erfaren veterinärpersonal både snabbt och enkelt. Boka ett videomöte med en veterinär från Sveriges enda digitala veterinärklinik. BenifyDeals privat ger dig 10% rabatt på FirstVet.

Om FirstVet

FirstVet är Sveriges enda digitala veterinärklinik och erbjuder veterinärbesök i din mobil, dator eller surfplatta. Få hjälp och råd av FirstVet, som har öppet både vardagar och helg. På Firstvets hemsida hittar du dessutom massor av användbara fakta och råd.


12 %
Nettbuss Bus4You

Boka nästa bussresa med Nettbuss Bus4You. Du får 12% rabatt på samtliga destinationer.

Om erbjudandet

Ta dig runt hela Norden både billigt och bekvämt och till 12% rabatt – i en buss från Nettbuss Bus4You. Njut av att resa i en skön, bred fåtölj med extra stort utrymme för benen, gratis WiFi och eget eluttag. Nettbuss Bus4You har de sex senaste åren haft Sveriges nöjdaste kunder, enligt mätningar gjorda av SKI (kvalitetsindex.se).

Om Nettbus Bus4You

Nettbuss är ett av Nordens största bussbolag, med verksamhet i Norge och Sverige. Netbuss omsätter ca 6 miljarder per år och har ca 7400 medarbetare samt ca 3300 bussar.


15 %
Sarenza

Sarenza är Europas största skoexpert på nätet. Du får 15% rabatt på utvalda skor hos Sarenza.

Om erbjudandet

Är du tokig i skor? Då kommer du älska Sarenza. Shoppa de senaste trenderna och frossa i nya skonyheter varje dag. Nu kan du hitta dina nya favoriter bland utvalda skor och få 15% rabatt på köpet. Självklart är det alltid fri frakt och du får hela hundra dagars fri retur.

Om Sarenza

Sarenza är ett franskt e-handelsföretag med huvudkontor i Paris som grundades år 2005. Med över 700 märken och 50 000 modeller i lager är Sarenza idag marknadsledande i Europa inom försäljning av skor online.


15% - 25%
Lensway

15% rabatt på alla kontaktlinser och 25% rabatt på alla solglasögon – bara hos Lensway.

Om Erbjudandet

Slipp krånglet med att gå till optikern för att handla linser eller solglasögon. LensWay gör livet enklare. Med BenifyDeals privat får du 15% på alla kontaktlinser och 25% på alla solglasögon. Njut av ett enklare sätt att se världen – med ett par linser eller solglasögon från LensWay.

Om Lensway

Sedan starten år 2000 har Lensway hjälp över en miljon kunder till bättre syn. LensWay ägs idag av världens ledande tillverkare av glasögonglas, det globala optikföretaget Essilor, och verkar på sex europeiska marknader.


Birka Cruises

Unna dig en kryssning med extra allt från endast 325 kr/person. Att åka på minisemester har aldrig varit bättre.

Om erbjudandet

Ta med dig nära och kära på en kryssning. Läcker mat, trevliga barer, prisvärd shopping, shower, dans och ett spa med skärgårdsutsikt gör en kryssning till den bästa minisemestern på hemmaplan. Njut av en 22-timmarskryssning inklusive en trerätters meny eller smörgåsbord.

Om Birka Cruises

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Kryssningarna går alla dagar i veckan från och till Stockholm via Mariehamn med fartyget M/S Birka. Utgångspunkten är Stadsgårdsterminalen, mitt i Stockholm.

15 %
Greatdays

Ge bort en oförglömlig present genom att välja mellan 700 speciella upplevelser i hela Sverige. Med Personalkortet privat får du dessutom 15% på alla upplevelser till ordinarie pris.

Om erbjudandet

Ge bort en present som innehåller skräckblandad förtjusning, adrenalinkickar, total avkoppling eller nya spännande smakupplevelser. Med över 700 upplevelser i hela Sverige kan du vara säker på att alltid hitta precis rätt present – till 15% rabatt.

Om Greatdays

Greatdays bildades 2008 och är en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Greatdays har med sitt breda utbud av upplevelser något för alla smaker och blev utnämnt till ett gasellföretag av Dagens Industri 2015.

Beställ BenifyDeals privat

  • När du fyllt i formuläret: Vänligen betala in 10 kr till bankgiro 848-1590. Ange 99999989 som OCR-referens. Vi skickar dina inloggningsuppgifter så snart vi mottagit din betalning.

    Observera att onlinebaserade BenifyDeals privat och det BenifyDeals kort du får av din arbetsgivare inte är samma sak. Har du blivit av med BenifyDeals kort du fått av din arbetsgivare måste du logga in och beställa ett nytt via din portal.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Frågor om din Beställning?

Kontakta BenifyDeals privat

Observera att onlinebaserade BenifyDeals privat och det fysiska BenifyDeals kort inte är samma sak. Har du blivit av med ditt fysiska kort måste du logga in och beställa det via din portal.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies.
Close